InhouseManagement

Inhouse Management

Inhouse Management

Inhouse Management

Organisatieverbetering

De antwoorden op deze vragen gaven u wellicht het beeld dat één en ander nog kan verbeteren.
En dat het nu tijd is om er iets aan te doen.

Wanneer u niet zonder meer enkele weken buiten uw bedrijf kunt verkeren, is het zaak vooral aandacht te schenken aan het initiatief en zelfstandig functioneren van uw mensen, zodat de dagelijkse gang van zaken onder controle komt.

Een georganiseerd bedrijf is te vergelijken met een draaiend vliegwiel. Op het juiste moment is er een zet nodig om de vaart erin te houden. Uit ervaring weet u ook, dat het veel energie kost zo’n draaiend wiel van richting te doen veranderen. Dat geldt eveneens voor organisaties die moeten verbeteren.
  
Wilt u de gestelde vragen eens objectief laten beantwoorden, dan kunnen wij de situatie bij uw onderneming in kaart brengen. Wij baseren ons dan op gerichte gesprekken met u en een selectie van uw medewerkers, alsmede op belangrijke werkdocumenten en het systeemgebruik. Wij kijken ook naar de betrouwbaarheid van de gegevensbronnen.

Afgestemd met u, kunnen wij uw medewerkers eveneens motiveren en begeleiden bij de realisatie van gewenste verbeteringen.

Wij bieden u vrijblijvend een oriënterend gesprek aan, waaruit u kunt beoordelen wat InhouseManagement voor u kan betekenen.  

Enkele referenties

U bevindt zich hier: Home Bedrijfsoverdracht DGA DGA Organisatieverbetering